• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Studenta Luminița Erhan de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a cîștigat o bursă pentru un stagiu de formare în domeniul didacticii limbii franceze la Universitatea Louvain-la-Neuve din Belgia. USV a transmis că Luminița Erhan este studentă în anul III la specializarea franceză-germană și va efectua cursurile de formare în perioada 13 iulie-2 august. Concursul pentru obținerea unui stagiu de formare în domeniul didacticii limbii franceze la Universitatea din Belgia a fost organizat, pentru al treilea an consecutiv, de Centrul de Reușită Universitară din cadrul instituției academice sucevene. Bursa este oferită de Delegația Valonia-Bruxelles la București, în colaborare cu USV și a devenit o tradiție pentru studenții de la specializarea franceză. Aceștia pot astfel să-și aprofundeze cunoștințele didactice, dar și pe cele de limba franceză la o școală de vară internațională.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava