• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O studentă în anul II la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a obținut premiul II la atelierul de dans din cadrul Festivalului studenților francofoni din Europa Centrală și Orientală. Studenta se numește Valentina Halip și a fost răsplătită cu o tabletă PC. Festivalul a fost organizat de către Agenţia Universitară a Francofoniei, la Plovdiv, în capitala culturală a Bulgariei și a reunit aproximativ 100 de studenţi, pasionaţi de limba franceză, reprezentanţi ai unor universităţi din mai multe ţări europene, dar şi din Asia şi Africa. Este vorba despre Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova, România, Rusia, Serbia, Turcia, Tunisia, Ucraina şi Ungaria. Tinerilor li s-au propus ateliere de painting, gaming, canto, teatru și dans.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava