MOPAN Suceava

Red Bull Can You Make It? este un eveniment unic, o competitie ce aduce laolalta pasiunea pentru calatorii, spiritul de aventura si farmecul jocurilor. 165 de echipe de studenti din peste 50 de tari, inclusiv din Romania, se vor aventura intr-o calatorie epica prin Europa, folosind ca moneda de plata doza de Red Bull. Fara carduri, fara numerar, doar doze de Red Bull! Puneti-va la intrebuintare carisma, actionati strategic, tineti-va prietenii aproape si la curent cu parcursul vostru si… bucurati-va de momentele petrecute in unele dintre cele mai spectaculoase locuri de pe batranul continent!

Daca esti un student dezinvolt, cu pofta de viata si spirit de aventura, atunci esti omul potrivit si ar trebui sa te inscrii. N-o sa spunem ca nu conteaza cine ajunge primul la finis, dar daca exista vreo competitie la care experienta in sine poate bate gustul victoriei, atunci probabil este vorba de Red Bull Can You Make It?

Pe 12 aprilie 2016, 165 de echipe vor pleca din cinci puncte de start din Europa – Barcelona, Florenta, Berlin, Edinburgh si Praga. Dar nu inainte de a preda cardurile si numerarul. In doar 7 zile, echipele vor cutreiera peste 1.000 de kilometri prin Europa, folosind doar doze de Red Bull ca mijloc de plata: pentru mancare, pentru pentru cazare, pentru transport spre urmatoarea destinatie sau pentru experiente ce vor face calatoria lor una de neuitat.

Daca tu si echipa ta va veti numara printre participanti, atunci va veti croi propriul traseu prin Europa, vizitand orase pline de viata si incarcate de istorie. Dar Red Bull Can You Make It? este o competitie, iar pentru a acumula puncte trebuie sa bifati cat mai multe task-uri de pe Adventure List, cu provocari pentru trup si minte, trebuie sa treceti cu succes de Checkpoint Challenges, dar si sa punctati bine la capitolul Social Following.

Chiar sa fie cu putinta sa te aventurezi prin Europa doar cu simple doze de Red Bull la dispozitie? Da, poti. Yes, you CAN. In cea mai recenta editie a Red Bull Can You Make It?, cea din 2014, 100 de echipe au trecut cu brio de “examenul” vietii lor. Ba chiar ar fi de mentionat ca pe unii participanti dozele de Red Bull i-au dus la un meci din sferturile de finala ale Ligii Campionilor sau ca pe altii dozele de Red Bull i-au zburat intr-un avion privat pana in urmatoarea destinatie.

In fiecare zi de pe 12 pana pe 19 aprilie, Red Bull TV va transmite un “buletin informativ” dedicat pentru a vedea cele mai interesante povesti si experiente ale echipelor participante.

Cum te inscrii?

 

Gaseste-ti doi tovarasi de calatorie, caci trebuie sa fiti o echipa de trei. Si trebuie sa fiti toti studenti. Apoi, realizati un clip de un minut, in care sa ne convingeti ca echipa voastra nu ar trebui sa lipseasca de la start, si urcati-l pe www.redbullcanyoumakeit.com, nu mai tarziu de 14 februarie 2016. Cautam personalitati puternice si interesante, asa ca aratati-ne cat de mult iubiti aventura, nu ezitati sa va prezentati atuurile, nu ezitati sa va puneti in valoare simtul umorului. Toate acestea va pot trimite la linia de start pe 12 aprilie 2016. Si dupa ce ati incarcat clipul, faceti apel la prieteni, familie, vecini, colegi, cunoscuti etc., pentru ca primul hop e sa primiti cat mai multe voturi si sa intrati in evaluarea finala. Un juriu va alege apoi cele 4 echipe din Romania provocate sa ne arate ca They Can Make It!

Esti gata de aventura vietii tale? Nu rata sansa sa te numeri printre cele 165 de echipe. Intra pe www.redbullcanyoumakeit.com pentru mai multe detalii si intregistreaza-ti echipa pana pe 14 februarie 2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava