• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un echipaj format din şase studenţi de la Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava va reprezenta România la faza internaţională a concursului „Ecotrophelia”. Este vorba despre Loredana-Elena Sîrghie, Mariana-Violeta Bejinariu, Ecaterina-Flavia Iloaei, Ovidiu-Marian Apetrei, Alexandru-Iulian Buchi şi Alexandru Buţerchi. Ei sînt coordonaţi de conferenţiarul universitar doctor inginer Adriana Dabija şi au cîştigat marele premiu la etapa naţională cu produsul „ForestROut-conserve de păstrăv tip pastă”. Faza internaţională a „Ecotrophelia” se va desfăşura la Paris, în perioada 15-17 octombrie. La faza pe ţară au participat 11 echipe studenţeşti de la facultăţi cu profil de inginerie alimentară din cinci universităţi. Scopul concursului „Ecotrophelia” este acela de a încuraja creativitatea studenţilor în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, de calitate, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul încurajator.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava