MOPAN Suceava

Într-un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, pe 23 ianuarie a avut loc lansarea Centrului Bursa de Proiecte la Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava. Beneficiar al proiectului este Ministerul Educaţiei Naţionale, iar parteneri sunt Universitatea Politehnica Bucureşti, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Universitatea „Ovidius” din Constanţa, Novensys Corporation şi Gold Agama Consulting. Proiectul Bursa de Proiecte are rolul de a dezvolta şi susţine cultura de tip inovativ – antreprenorială la nivelul universităţilor din România prin crearea unei platforme online, un spaţiu unde ideile şi propunerile de afaceri ale studenţilor să întâlnească potenţialul finanţator din mediul de afaceri.

„Ne aflăm la ultima lansare de laborator din seria celor patru ale Bursei de Proiecte. Prin inaugurarea laboratoarelor din Universitatea Politehnică Bucureşti, Universitatea «Ovidius» Constanţa, Universitatea Petrol şi Gaze din Ploieşti şi, iată, din universitatea noastră îi sprijinim pe studenţii cu spirit antreprenorial să îşi dezvolte ideile şi să le transforme în proiecte de succes. Studenţii vor beneficia de accesul la echipamentele din laboratoare şi la platforma online unde vor găsi modalităţi de implementare pentru proiectele lor cu ajutorul mentorilor şi al mediului economic”, a declarat prof. univ. dr. Gabriela Prelipcean, manager-lider partener din partea Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Proiectul „Bursa de proiecte” se axează atât pe partea teoretică, prin predarea unor cursuri privind mecanismele pieţelor bursiere, pe posibilităţile de promovare a proiectelor, cât şi pe partea aplicativă, prin posibilitatea de a posta planuri de afaceri direct pe platforma bursei de proiecte.

„Bursa de proiecte” este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane şi se înscrie pe axa prioritară 1 – “Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi societăţii bazate pe cunoaştere”, în Domeniul major de intervenţie 1.2 – „Calitate în învăţământul superior”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava