ASUS sună din nou adunarea pentru toţi studenţii din Universitatea “Ştefan cel Mare” pentru proiectul Zile şi Nopţi Studenţeşti. Ajuns la a treia ediţie, cel mai recunoscut eveniment de către studenţi, pune la cale o serie de activităţi distractive şi proiecţii de scurt metraj pentru perioada 20-24 mai 2013. Timp de 4 zile, Universitatea va deveni un mic “Disney Land” pentru tinerii amatori de jocuri interactive şi evenimente culturale.

“ZNST reuneşte avangarda studenţilor din Universitatea noastră “, explica Doroftei Ilie, preşedinte ASUS şi coordinator principal ZNST.

La fel ca în anii precedenţi , ZNST este structurat in 5 departamente : Treasure Hunt, Divertisment, Cultural şi educaţional, Sportiv şi Sănătate. Fiecare seară sfârşindu-se cu un party, unde invitaţii vor putea socializa la Talcioc Cultural.

Organizat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), ZNST invită pe toată lumea la cules de premii.

Cei ce doresc să se înscrie la acest eveniment şi să participe activ la organizarea altor proiecte sunt bineveniţi în echipa de voluntari ASUS. O echipă mică, dar voinică, în care e mereu un loc pentru o persoană activă, spontană, pasionată de muncă şi de organizare de evenimente.

Studenţii suceveni, la întrecere pentru trofeele Zile şi Nopţi Studenţeşti, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava