Concert pascal
MOPAN Suceava

În municipiile Suceava și Câmpulung Moldovenesc au fost cele mai multe persoane care au fost infectate cu noul coronavirus. Cel puțin așa reiese dintr-un amplu studiu făcut de Dorna Medical, în urma testării serologice a anticorpilor în urma infectării cu noul coronavirus. Studiul a fost în localitățile Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului, Fălticeni și Rădăuți. În total au fost efectuate 4.554 de teste, cele mai multe, 2.003, fiind făcute în municipiul Suceava. Teste au fost făcute de 2.642 de femei și 1.912 de bărbați. După centralizarea rezultatelor, potrivit studiului realizat de Dorna Medical, procentul de imunizare al populației județului la noul coronavirus este de 22,73%.

Astfel, 22,73% din testele făcute au fost pozitive, adică persoanele respective au avut coronavirus, iar 77,27% din teste au fost negative.

Cel mai mare procent s-a înregistrat în municipiul Suceava, unde 27,81% din teste au fost pozitive. În Suceava au fost testați 71 de persoane cu vârsta de la 0 la 18 ani, din care 18 au fost pozitivi, adică au avut boala. Cele mai multe teste pozitive din Suceava au fost la categoria de vârstă 18 – 60 de ani, la care s-au făcut 1.708 de teste. Dintre acestea 460 au fost pozitive.

Pe locul al doilea în județ se află municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde s-au făcut 532 de teste, din care 24.62% au fost pozitive.

Din studiul mai rezultă că în celelalte locații unde s-au făcut teste , procentele de imunizare al populației la noul coronavirus sunt următoarele: Gura Humorului: 15,05%, Fălticeni – 23,40%, Vatra Dornei – 4,78% și Rădăuți 23,58%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava