Concert pascal
MOPAN Suceava

Elevii claselor a XI-a și a XII-a sunt invitați să afle ce oportunități de studiu au după finalizarea studiilor liceale. Peste 20 profesori și reprezentanți ai universităților din străinătate vor fi prezenți la evenimentul educațional Study Abroad Day organizat la Colegiul Național Ştefan cel Mare, pe de 16 Martie, între orele 09:00 şi 14:00.

Evenimentul este organizat, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Suceava, de către Fundația Study Abroad Advising Centre, prima și singura entitate non profit din România care oferă programe de orientare în carieră și consiliere educațională pentru studiul la universități internaționale, programe adresate elevilor din anii terminali de liceu, studenților și oricăror altor persoane interesate de a aprofunda studiile deja realizate sau a celor care caută o schimbare de carieră.

Aflat la a VI-a ediție, evenimentul Study Abroad Day reunește acele insituții de învățământ din străinătate care sunt accesibile, din punct de vedere academic și financiar, pentru elevii și studenții din România. Cu o experiență de peste 9 ani în sfera consilierii educaționale, Fundația Study Abroad Advising Centre are ca scop informarea tinerilor români cu privire la oportunitățile de studiu și carieră pe care aceștia le pot accesa după finalizarea studiilor liceale și facilitarea accesului acestora în cadrul instituțiilor de învățământ din străinătate. Acest lucru este realizat prin negocierea de burse speciale pentru studenții români, facilitarea procesului de admitere și stabilirea cerințelor de admitere împreună cu universitățile din străinătate, astfel încât toți elevii români să aibă posibilitatea de a studia la una dintre aceste universități.

La evenimentul Study Abroad Day, elevii vor avea oportunitatea să afle informatii detailate despre 2.500 de cursuri pe care le pot urma la nivel universitar și burse de acoperire a costurilor de trai până la £6.500 pe care le pot accessa pe perioada studiilor. Ulterior finalizării evenimentului, tinerii vor avea oportunitatea de a beneficia de programele de consiliere educațională gratuită puse la dispoziție de Fundația Study Abroad Advising Centre pentru a-și alege programul de studiu și universitatea care se potrivesc cel mai bine aspiraţiilor lor profesionale, pentru a obține un loc la instituția de învățământ aleasă și a accesa bursele și finanțările disponibile.

Aflat pentru prima oară în județul Suceava, evenimentul Study Abroad Day dorește să vină în întâmpinarea numărului din ce în ce mai mare de elevi care au nevoie de informații concrete referitoare la opțiunile de carieră existente. Participarea la eveniment este gratuită.

Mai multe informații despre eveniment pot fi consultate pe: www.StudyAbroadDay.ro și despre activitatea Fundației Study Abroad Advising Centre pe www.education-abroad.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava