Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale recunoaşte că TVA poate fi redusă la 5% la carne şi la preparatele din carne
Potrivit unui document al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), emis ca răspuns la o întrebare adresată de un senator PSD privind reducerea TVA la produsele ecologice, cota de TVA la...
Alex Jurconi: Amânarea discuţiilor despre reducerea TVA la carne şi la preparatele din carne face statul vinovat de adâncirea evaziunii fiscale
Ministrul Finanţelor Publice, Ioana Petrescu, a anunţat că nu va introduce pe agenda discuţiilor cu FMI subiectul reducerii TVA la carne şi la preparatele din carne. Această declatraţie ne face să credem...
Global G.A.P. – O cale către creșterea veniturilor fermierilor din România
În data de 25 februarie a avut loc prima conferință din România organizată de către GlobalG.A.P. în parteneriat cu Federația Națională PRO AGRO. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Hotelului Phoenicia...
PRO AGRO recomandă producătorilor agricoli noile standarde de calitate Global G.A.P
PRO AGRO, în calitate de Partener al primei conferințe organizate în România pe tema ‘’Standardele de calitate în agricultura românească, față de standardele internaționale din domeniul agriculturii’’...
”Scumpirea gigacaloriei începând cu 1 ianuarie a pus legumicultura la pământ. Prețul la roșii și la alte legume românești va crește cu 50%”
Majorarea gigacaloriei cu 40% începând de la 1 ianuarie, ca urmare a unei decizii luate de către Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, a pus legumicultura la pământ. Fermierii care folosesc energia...