Provocarile din cadrul Challenge Labs 2022-Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și creșterea accesului la alimente din agricultura sustenabilă
Conform datelor statistice din ultimii ani, un procent semnificativ al emisiilor de gaze cu efect de seră (GES) provine din sistemele alimentare, atât în mod direct, cât și în mod indirect, astfel că sustenabilitatea...
2 ani în urmă... | 554 vizualizări | Comentează
Gestionarea risipei alimentare și accesibilizarea alimentelor sănătoase, două provocări pentru care profesioniștii și antreprenorii din agrifood vor dezvolta soluții în cadrul programului Challenge Labs
În ultimii ani, populația globului s-a confruntat cu numeroase crize care pun presiune constantă pe resurse. Pe lângă criza recentă în sănătate, criza climatică tot mai acută și cea a securității hranei...
2 ani în urmă... | 582 vizualizări | Comentează
Raport Romanian Agrifood Tech Startups Overview : IoT, precision farming și biotehnologia – tendințele agritech care definesc viitorul agriculturii românești
Într-un context de consum care pune tot mai multă presiune pe resursele planetei, discuțiile despre sustenabilitate și inovație în agricultură sunt mai necesare ca oricând, mai ales cu privire la sursa...
3 ani în urmă... | 973 vizualizări | Comentează