MOPAN Suceava

La invitația Institutului Bucovina și a partenerilor Fundația Alături de Voi România și Centrul de Dezvoltare Socială, subprefectul județului Suceava, Daniel Prorociuc a participat la Conferința de lansare a proiectului „FACT – Formarea Angajaților prin Consiliere și Training”, proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară nr.6 Educație și Competențe.

În cadrul dezbaterilor pe proiect, subprefectul Daniel Prorociuc a apreciat diversitatea proiectelor în care sunt implicate organizațiile non-guvernamentale sucevene, precum și faptul că sunt angrenate în parteneriate regionale și internaționale, asigurându-le de întregul suport pe care Instituția Prefectului județul Suceava îl poate oferi în calitate de partener instituțional.

Făcând referire la proiectul FACT, acesta a precizat că formarea profesională continuă este o modalitate de dezvoltare personală a angajaților, precum și o investiție superioară în dezvoltarea capitalului uman, iar cursurile de calificare, specializare și perfecționare din cadrul programului vor avea impact direct asupra calității muncii prestate de beneficiari.

Cursurile din cadrul proiectului “FACT – Formarea Angajaților prin Consiliere și Training” sunt gratuite și au ca grup țintă 652 e persoane angajate, cu vârsta între 25 și 64 de ani, din care 30% cu nivel scăzut de calificare sau din mediul rural.

Subprefectul Prorociuc la Conferința de lansare a unui proiect cofinanțat de Uniunea Europeană, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava