Toamna le aduce românilor unnou meniu și o gamă variată de condimente la Subway®, lanțul de restaurante cu servicii rapide care oferă experiențe culinare deosebite în România încă din 2011.Gusturi rafinate, contraste plăcute, savori oferite de condimente puternice, simfonii de arome, texturi dn cele mai diverse și culori proaspete – astfel poate fi rezumată noua experiență Subway®, care îi aduce oaspețifoarte aproape de gastromonia goumet.

Clienții Subway®au acum și mai multe opțiuni: de la pâinea fără glutensau gustarea hrănitoare cuMüsli șicremă de brânză, până la oferta Veggie sau sosulvegan cu usturoi, toate fiind create pentru a satisface până și cele mai pretențioase gusturi. Astfel, Subway®subliniază că reprezintăo alternativă lafast-food-ul tradițional, oferindzi de zi miliarde de sandviciuri, salate și wrap-urioaspeților săi din întreaga lume.

Noul meniu Subway® te poartă într-o lume a savorilor, care pot fi experimentate în noul spațiu dedicat aromelorFlavorStation, situat la capătul liniei de servire. Acolo, oaspeții vor descoperi 12 sosuri precum celebrul sos demuștar cu boabe și mieresau sosul hicori-barbecue, care au acum noi rețete,sau opțiunile nou-introduseprecum sosul sweet chilliși sosul vegan cu usturoi. De asemenea, Subway® oferă șase arome speciale, disponibile gratuit în spațiul dedicat, precum savuroasa ceapă crocantă, fulgii de chilli sau renumiții Jalapenos.Toate aceste elemente se pot împleti armonios pentru a crea adevărate opere de artă culinară, maeștrii din spatele lor fiind chiar oaspeții care trec pragul restaurantelor Subway®, cu dorința de a trăi cea mai intensă și unică experiență culinară.

„Clienții noștri vor fi pur și simplu surprinși de cât de multe opțiuni au acum la dispoziție și de multitudinea de arome pe care opropunem. Putem spune că oferim o experiență gastronomică gourmet prin intermediulproduselor noastre, pentru că știm că românii își doresc tot ce este mai bun în toate domeniile, inclusiv în domeniul culinar, șică vor să se bucure de experiențe de degustare minunate chiar și atunci când vine vorba de o rețea de restaurante cu servicii rapide”, a declarat Rumen Radev, Business Development Agent București-Ilfov.

Subway®a realizat schimbări importante în cadrul ofertei sale, adaptând-ola noile tendințe din lumea gastronomiei și la gusturile consumatorilor moderni, ceea ce a dusla micșorareaponderii produsele din carne în cadrul meniului. Pentru consumatorii care preferă o dietă de tip vegetarian, Subway®a creato multitudine de opțiuni, care au la bază legume proaspete și preparate din legume precum sandviciul cu sfeclă și fasolesau celvegan picant, gustări precum quesadillavegetarianăsau gama variată de salate. Mai mult, compania a creat și o ofertă specială – Oferta Veggie – care include cinci noi sub-uri vegetariene sau vegane,ale căror ingrediente pot fi folosite și în wrap-uri sau în salate. Toate aceste noi produse pot fi savurate în restaurantele Subway® din întreaga țară.

În primele șase luni ale lui 2019, Subway®s-a concentrat pe optimizarea structurii sale operaționale, revitalizând designul restaurantelor sale, ceea ce s-a concretizat în deschiderea a două restaurante sub conceptul revoluționar Fresh Forward Décor. În a doua jumătate a anului 2019, compania se va concentra pe crearea de noi experiențe culinare pentru oaspeții săi, cu scopul de a-și loializa clienții și, de asemenea, de a atrage noi clienți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Etichete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava