MOPAN Suceava

Peste două mii de spectatori au luat loc în tribunele stadionului ”Areni” la meciul din etapa a II-a a seriei I a Ligii a II-a dintre Rapid Suceava și FCM Dorohoi. Cu o nouă față și culoare și cu o parte a tribunei a doua la dispoziție, ”bătrâna” arenă a fost o gazdă primitoare pentru publicul iubitor de fotbal. Ba mai mult, microbiștii au avut la dispoziție și un program de meci, la fel ca în vremurile bune. În aceste condiții și fotbaliștii de la Rapid Suceava s-au simțit ”datori” și au făcut un joc foarte bun câștigând cu 3-0.
Partida a avut un început cam prea calm pentru gustul suporterilor suceveni, doar vârful de atac Matei și mijlocașul Sumanariu încercând poarta adversă, dar fără succes. A fost deajuns doar o cursă de excepție a neobositului Daniel Bălan, excelent la cei 35 de ani săi, o centrare perfectă și Matei a plasat balonul în plasa porții botoșănenilor. După această reușită gazdele au prins curaj și Bîgu a realizat o acțiune personală de toată frumusețea, a pasat pentru Mircea Negru care a marcat cu latul.
Repiza a doua a fost la discreția celor de la Rapid Suceava care s-au jucat cu ocaziile. Atacantul Matei a beneficiat de câteva situații bune de a înscrie, dar portarul advers sau bara s-au opus. A fost totuși 3-0 pentru suceveni, Marinkovic, intrat în partea secundă a centrat la fix, iar Sumanariu a marcat cu mult calm. La finalul meciului dintre Rapid Suceava și FCM Dorohoi tabela de marcaj a arătat scorul de 3-0. Joc bun și aspect frumos al grupării sucevene și al atmosferei în acest debut de sezon competițional. Apărare de calibru cu Rohețki în poartă, Daniel Bălan, Semeghin, Plecanciuc și Velescu în linia defensivă, evoluție destul de bună a compartimentului median, unde trebuie mai mult curaj și variante optime în ofensivă cu Matei, Negru sau Marinkovic, Rapid Suceava arată a echipă de top!
În etapa viitoare Rapid Suceava evoluează pe terenul celor de la CF Brăila. Până atunci, marți formația suceveană joacă un meci foarte important pe terenul celor de la Cetatea Târgu Neamț în Cupa României. Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu doresc foarte mult să câștige pentru că în cazul unei victorii, Rapid Suceava va primi pe ”Areni” o echipă de Liga I.

Rapid CFR Suceava: Rohețki – D. Bălan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin (C) – Gheorghiciuc, G. Apostol, Sumanariu, Bîgu – M. Negru, M. Matei.
Rezerve: C. Pascal, R. Sava, Spătar, Golofca, Marinkovic, Sfrijan, Bosânceanu.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

FCM Dorohoi: V. Prisacă – Cososchi, Ursachi, Orăşanu (C), Atudorei, Grumezescu, Vrabie, Ed. Sandu, Ghiviziu, A. Vlaicu, Barabaş.
Rezerve: Listaru, G. Luca, Şuiu, Pavăl, N. Ştefan, Amarinei, Mateiuc
Antrenor: Vespazian Colban.

Rezultate consemnate în etapa a II-a a seriei I a Ligii a II-a:

Rapid Suceava – FCM Dorohoi 3-0
SC Bacău – Farul Constanța 2-2
CS Balotești – Săgeata Năvodari 0-1
Unirea Slobozia – CF Brăila 0-0
Academica Argeș – Gloria Buzău 3-0
ACS Berceni – FC Volunrai 1-3

Clasament
1. Academica Pitești 2 2 0 0 4-0 6
2. Săgeata Năvodari 2 2 0 0 3-1 6
3. Rapid Suceava 2 1 1 0 4-1 4
4. CF Brăila 2 1 1 0 1-0 4
5. FC Voluntari 2 1 0 1 3-2 3
6. Gloria Buzău 2 1 0 1 2-4 3
7. Farul Constanța 2 0 2 0 3-3 2
8. Unirea Slobozia 2 0 2 0 1-1 2
9. SC Bacău 2 0 1 1 3-4 1
10. FCM Dorohoi 2 0 1 1 1-4 1
11. CS Balotești 2 0 0 2 0-2 0
12. ACS Berceni 2 0 0 2 2-5 0

Succes fără emoții pentru Rapid Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava