MOPAN Suceava

Pe un teren impecabil, pregătit de lucrătorii care se ocupă de stadionul ”Areni și o vreme splendidă, Foresta Suceava a primit la finele săptămânii trecute vizita ”lanternei roșii” a seriei I a Ligii a III-a de fotbal, CSM Pașcani. Deși pornea ca favorită certă, gruparea suceveană a avut mult de furcă cu pășcănenii.

A fost 1-0 pentru gazde chiar în minutul 2 când balonul a circulat fără oprire din apărare până în plasa porții oaspeților. Dorobanțu a pasat ideal în centru și atacantul Robert Martin a marcat cu șpițul. S-a făcut 2-0 în minutul 34, Karime Makongo înscriind cu capul după o lovitură liberă.

Când toată lumea se aștepta la un scor fluviu, a venit și punctul pășcănenilor reușit din penalty de Eusebiu Mercaș.

A fost totuși 3-1 în minutul 56, vârful de atac al Forestei, Trofan, izbutind să găsească plasa porții celor de la CSM Pașcani. Nu a fost liniște pentru galben-verzi pentru că la faza imediat următoare golului trei, același Mercaș a redus din handicap pentru oaspeți.

S-a încheiat 3-2 meciul dintre Foresta Suceava și CSM Pașcani, dar pentru jucătorii pregătiți de antrenorul Ionuț Moșteanu urmează patru etape grele, la Bucovina Rădăuți, acasă cu Șomuz Fălticeni, la Știința Miroslava și pe ”Areni” cu Ceahlăul Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava