Concert pascal
MOPAN Suceava

Tinerii din Mişcarea Populară Suceava au un reprezentant în conducerea centrală a Organizaţiei de Tineret a acestei formaţiuni politice. Duminică, 13 decembrie a.c., la Palatul Parlamentului din Bucureşti a avut loc Congresul de Tineret a Mişcării Populare, la eveniment fiind prezenţi peste 2.000 de delegaţi din întreaga ţară. La acest congres, Mişcarea Populară Suceava a fost reprezentată de o echipă de 50 de tineri, însoţiţi de preşedintele Organizaţiei Judeţene, Corneliu Popovici, şi secretarul executiv la nivel naţional, Marian Andronache.
În urma alegeri noii conduceri centrale, preşedintele Organizaţiei Judeţene a MP Suceava, Alexandra Toader, a fost aleasă secretar executiv la nivel naţional. Alexandra Toader are 27 de ani, a terminat cursurile Facultăţii de Litere şi Ştiinţele Comunicării, urmează un master în „consiliere şi administrare resurse umane”, şi este membru al Mişcării Populare de la înfiinţarea partidului.
În ceea ce-l priveşte pe preşedintele Organizaţiei Judeţenene a MP Suceava, Corneliu Popovici, acesta ne-a declarat că aşa cum s-a văzut în acţiunea de duminică, Mişcarea Populară „este un partid care aparţine tinerilor şi reprezintă o şansă pentru tinerii care doresc să facă politică în interesul ţării”.
Înainte de a se prezenta la congresul de alegeri, cei 50 de tineri suceveni au ţinut să aprindă 60 de candele în memoria victimelor din Colectiv, acţiune care a avut loc chiar în faţa clubului din Bucureşti.

Suceava are un reprezentant în conducerea centrală a Organizaţiei de Tineret a Mişcării Populare, 3.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/10 (4 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava