Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Județean Suceava organizează în perioada 4-9 august 2019 la Suceava cea de a XVIII-a ediție a Turneului Internațional de Fotbal pentru Juniori „Patru Regiuni pentru Europa”. Conform principiului rotației, Turneului Internațional de Fotbal pentru Juniori sub 16 ani, denumit “Patru regiuni pentru Europa”, aflat la a XVIII-a ediție, este organizat în acest an de Consiliul Județean Suceava, la eveniment urmând să participe, alături de tineri din județul Suceava, tineri din Mayenne – Franţa, Schwaben – Germania şi Cernăuţi – Ucraina. Sportivii care ne vor reprezenta în cadrul turneului provin din toate zonele județului Suceava.

Consiliul Județean Suceava a anunţat că începând cu anul 2010, evenimentului sportiv i s-a adăugat și o componentă culturală. „Pentru ediția din acest an, în calitate de organizatori, am propus constituirea unei orchestrei camerale –   Patru regiuni pentru Europa, cu participarea a 20 de tineri din cele 4 țări, care va susține un recital joi, 8 august, în seara festivă a turneului, interpretând piese reprezentative pentru cele 4 regiuni. Pe lângă delegațiile sportive și culturale, județul Suceava va fi gazdă în aceeași perioadă și pentru delegațiile consilierilor regionali și departamentali din regiunile Schwaben, Cernăuți și din Departamentul Mayenne, cea mai mare parte dintre aceștia urmând să viziteze Bucovina și județul Suceava pentru prima dată. Această perioadă va reprezenta o bună oportunitate pentru a discuta cu cei trei parteneri externi propuneri pentru proiecte viitoare, de interes comun”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Trebuie spus că activitățile vor fi organizate pe cele trei categorii de delegații: delegațiile sportive, alcătuite din tineri sub 16 ani și antrenori din cele 4 regiuni, delegațiile culturale, alcătuite din tineri muzicieni sub 16 ani și însoțitori din cele 4 regiuni și delegațiile administrative, alcătuite din consilieri regionali, departamentali și județeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava