MOPAN Suceava
Duminica, 18.12.2016 a avut loc ultimul meci al echipei locale din grupa de calificare, a campionatului national de baschet masculin U13. Castorii Suceava au primit vizita Liceului cu Program Sportiv Focsani.

Meciul s-a desfasurat in sala de sport a scolii Gimnaziale „Ion Creanga”, si desi intrarea a fost libera, putem spune ca s-a jucat cu casa inchisa deoarece tribuna s-a dovedit a fi neincapatoare.
Sucevenii au inceput meciul mai emotionati, si desi in minutul 6 scorul era 5 la 5, primul sfert s-a terminat cu 7 – 14 pentru oaspeti. In sfertul al doilea, baietii nostri au prins incredere si au reusit sa se aproprie la 4 puncte la pauza mare, scor 16 – 20.
In a doua repriza, Castorii au intrat mult mai motivati de antrenorul principal Florin Rusti si au reusit sa mai reduca putin din diferenta, astfel incat inaintea sfertului decisiv scorul era 31 – 33 pentru oaspeti. In ultimul sfert, impinsi de la spate de cei peste 200 de spectatori, sucevenii reusesc sa se desprinda decisiv si sa castige meciul la o diferenta confortabila de 14 puncte, scor final 56 – 42.
Pentru suceveni au marcat, Catalin Lavric 17p, Edwuard Stan 15p, Cristian Slic 9p, Matei Gavrilovici, 5p Adrian Argatu 4p, Tudor Roman 4p, Matei Murin 2p. Au mai jucat Bogdan Nichitoi, Stefan Filipoaia, Cristian Arhire, Mihnea Neagu si Emanuel Ionesi.
Suceava încheie anul victorioasă la baschet, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava