MOPAN Suceava

Suceava este pe locul 2 într-un top 5 al judeţelor cu cele mai multe angajări în primele două luni ale anului. Prin programele de ocupare ale Ministerului Muncii, 3.378 suceveni şi-au găsit un loc de muncă în acest interval.

Județul Timiș ocupă primul loc în acest top 5 al județelor, cu 3.970 persoane ocupate, urmat de Suceava, cu 3.378 persoane. Capitala se situează pe locul 3, cu 3.071 persoane ocupate, urmată de județul Neamț, cu 2.750 persoane, și de Hunedoara, cu 2.529 persoane.

În total, 52.843 persoane și-au găsit un loc de muncă, în ianuarie și februarie 2015, prin Programul Național de Ocupare a Forței de Muncă derulat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), instituție aflată în subordinea Ministerului Muncii.

Anul trecut, peste 370.000 români și-au găsit un loc de muncă, față de 346.000 cifră estimată inițial de ANOFM. „Sper că în acest an vom depăși din nou estimările, pentru că unul dintre obiectivele majore ale Guvernului îl constituie crearea de locuri de muncă’, a declarat Rovana Plumb, ministrul Muncii.

Anul acesta, la începutul lunii martie, în baza de date a ANOFM erau disponibile 15.392 locuri de muncă vacante, raportate de angajatori din întreaga țară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava