Concert Pascal

Municipiul Suceava se află pe locul 4 într-un clasament al celor mai frumoase orașe din România. Primarul Ion Lungu a spus că topul a fost alcătuit de un site de turism din Anglia și că înaintea Sucevei sînt Sibiul, Timișoara și Brașovul. El a precizat că locurile 5-10 sînt ocupate, în ordine, de Cluj-Napoca, Bușteni, Sighișoara, Constanța, Iași și Oradea. Ion Lungu a subliniat că se bucură de faptul că Suceava este în topul 10 al celor mai frumoase orașe din țară, iar locul 4 este unul onorant.

Suceava ocupă locul patru în topul celor mai frumoase orașe din România, 6.7 out of 10 based on 63 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (63 votes cast)
Administraţie
 • Florin

  Sunteti nebuni, este unul din cele mai urate orase din Romania, fara locuri de parcare, mizerie, supra-aglomerat prin masardarea blocurilor de 4 nivele, sunt multe zis, nu e vina oamenilor din comunitate e vina celor care conduc aceste oras.

  • Gross

   Dl Primar,
   ….Avem nevoie de oameni competenti care sa se implice in amenajarea moderna a orasului distrus!
   De gindit si de elaborat un plan de perspectiva privind schimbarea aspectului actual al Sucevei intr-unul civilizat si cu personalitate.
   Cum ar fi spre exemplu:
   – o pista moderna pentru ciclisti, delimitata de trotuar si de strada, si care sa cuprinda intreg municipiul si imprejurimile lui. Ce este in prezent este o bataie de joc! Este o improvizatie, care deranjeaza pietonii, are marcaje desuete, empirice, duce la accidente, deci ceva nefunctional.
   – trotuarele sa fie modernizate si sa fie lasate spatii pentru locuri de verdeata si flori.
   – Schimbati gustul apei cu clor in Sv.! Tratati apa potabila cu hipoclorit de sodiu in loc de clor. Hipocloritul de sodiu este mai eficient în combaterea microflorei patogene, distruge viruşii, germenii, inclusiv microbacteriile de tuberculoză şi hepatită. Tratarea reprezintă un procentaj nesemnificativ în calculul de tarif fata de clor.
   – cablurile RDS sa fie coborite de pe stilpi, ca arata groaznic.
   – Sa nu se mai ridice constructii, de nici o destinatie, decit la periferia orasului si peste tot, oriunde se poate, chiar si intre blocuri, sa fie amenajate terenuri de joaca, terenuri de volei, tenis, mini fotbal pentru tineri, etc
   – Multe parcuri si miniparcuri cu …si de sadit flori, iarba si cosuri de gunoi, banci , arbusti ornamentali, etc. De realizat prin mass-media locala emisiuni educative cu continut special, centrate pe trezirea si educarea spiritului civic al sucevenilor, care trebuie sa invete sa se comporte si sa pastreze curatenia orasului nostru,etc

   – Orasul trebuie personalizat, iar asta cade in atributiile unui colectiv de arhitecti, selectati in urma unui concurs, oameni de valoare, de buna credinta, cu simt artistic si patriotism local.

   – Sa se inteleaga odata ca aceste probleme se rezolva cu profesionalism si competenta si nu dupa ureche, de catre cei din conducere, care umbla numai dupa capatuiala, intrecindu-se in hotie si lichelism

 • Mihai

  Sunt*

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava