Concert pascal
MOPAN Suceava

România și județul Suceava s-au clasat pe locul şapte în topul participanţilor la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin, care a avut loc în perioada 6 – 10 martie 2013. Şeful Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava, Dan Burgheaua, a declarat că la ediţia de anul acesta a târgului au fost prezente 188 de ţări, peste 10.000 de expozanţi, peste 105.000 de specialişti în turism şi aproximativ 60.000 de vizitatori.

Burgheaua a spus că în cadrul standului României, judeţul Suceava a avut la dispoziţie un spaţiu special pentru prezentarea ofertei turistice. Dan Burgheaua a ţinut să precizeze că standul de prezentare a judeţului Suceava a fost cel mai vizitat din rândul standurilor celorlalte zone ale României. El a explicat că pentru târgul de turism de la Berlin, Consiliul Judeţean Suceava a pregătit materiale de promovare a întregului judeţ, la acestea adăugându-se şi materialele asociaţiilor profesionale de turism.

De remarcat faptul că în cadrul târgului, Consiliul Judeţean Suceava, împreună cu Asociaţia „Produs în Bucovina” au organizat o seară românească, în cadrul căreia peste 400 de persoane au putut să deguste produse tradiţionale bucovinene.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava