• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vineri seara, în timp ce conducea autoturismul pe str. Vasile Alecsandri, din Suceava, o femeie de 28 de ani, din comuna Siminicea, a surprins şi accidentat un localnic de 52 de ani, aflat în zona trecerii de pietoni de la intersecţia cu str. Curtea Domnească. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, deoarece existau neconcordanțe între conducătoarea auto și pieton, referitor la locul producerii evenimentului, respectiv, pe marcajul pietonal sau în afara acestuia, urmează ca din cercetări, polițiștii să stabilească locul exact al producerii evenimentului rutier. Conducătoarea auto şi pietonul, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Sucevean accidentat în zona trecerii de pietoni de lângă autogară, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava