• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată în noaptea de vineri spre sâmbătă cu privire la faptul că în zona unei trecerii pentru pietoni de pe strada Universității, un autoturism a accidentat un pieton, după care a părăsit locul faptei.
Victima, un bărbat de 30 de ani din municipiul Suceava, a fost preluată şi transportată cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ocazie cu care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma cercetărilor, polițiștii au reușit identificarea conducătorul autoturismului implicat în accidentul de circulație, ca fiind un tânăr de 24 de ani, din comuna Mălini.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava