Concert pascal
MOPAN Suceava

Un sucevean a ajuns în arest după ce a bătut un bărbat, iar apoi a luat de la acesta un microbuz, în contul unei datorii mai vechi. Joi seara, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce efectua serviciul de control și supraveghere a traficului rutier pe raza comunei Frătăuții Vechi, în satul Măneuți, a oprit pentru control un microbuz care se deplasa pe drumul public. În urma verificării documentelor prezentate de către conducătorul auto, respectiv carte de identitate și permis de conducere, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 51 ani, domiciliat în municipiul Rădăuți.

Aproape concomitent, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un furt de maşină cu aceleaşi caracteristici ca cea oprită. Având în vedere aceste aspecte şoferul a fost întrebat cum a intrat în posesia autovehiculului, acesta declarând că proprietarul de drept al mașinii este un bărbat de 36 ani, din orașul Darabani, județul Botoșani, care ar fi avut o datorie la el din vara anului trecut.

Pentru a-și recupera datoria bărbatul de 51 de ani a venit în Măneuți, i-a aplicat mai multe lovituri proprietarului, apoi s-a urcat la volan și a plecat, cu intenția de a ajunge acasă, în municipiul Rădăuți. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea bărbatului de 51 de ani pe o perioadă de 24 ore şi introducerea în arestul IPJ Suceava.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a bărbatului de 51 de ani. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava