Concert pascal
MOPAN Suceava

Un sucevean a fost arestat de polițiști pentru încălcarea unui ordin de protecție și punerea în pericol a cinci minori. Poliția Suceava a transmis că în noaptea de joi spre vineri, în jurul la ora ora 02:16, polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizaţi de o femeie de 30 ani, din localitate, cu privire la faptul că, concubinul său a revenit la imobilul din care fusese evacuat, încălcând ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști.
Din verificări a reieșit că femeia locuiește în orașul Vicovu de Sus, împreună cu cei 5 copii ai săi și a avut o relație de concubinaj cu un bărbat de 38 ani, din aceeași localitate. La data de 1 august 2019, în urma mai multor sesizări din partea acesteia, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, fiind dispusă evacuarea temporară a bărbatului din imobil.
Bărbatul a revenit în locuință în timpul nopții, motiv pentru care femeia a sesizat organele de poliție, fiind întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „nerespectarea hotărârii judecătorești”. Echipajele de poliție l-au identificat pe bărbatul de 38 de ani la domiciliul concubinei sale, motiv pentru care l-au condus la sediul poliției pentru audieri.
Având în vedere faptul că bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis, polițiștii au dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore și încarcerarea în arestul IPJ Suceava.

Sucevean arestat pentru încălcarea unui ordin de protecție și punerea în pericol a cinci minori, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava