• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un sucevean și-a pierdut viața în urma unui grav accident care a avut loc astăzi în județul Iași, pe DN 28, în localitatea Răducăneni. Potrivit unei informări a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, în accident au fost implicate fiind implicate două autotrenuri și un autocamion, traficul fiind blocat pe ambele sensuri. Una dintre mașinile de mare tonaj era din județul Suceava, șoferul acesteia fiind cel care și-a pierdut viața. Cauza probabilă a coliziunii ar fi fost pătrunderea pe contrasens a unuia dintre autovehicule. În informarea DRDP Iași un alt șofer era încarcerat, iar o a treia victimă a fost extrasă din autovehicul, înaintea sosirii echipajelor de intervenție.
La locul accidentului sunt prezente și echipaje ale DRDP Iași, care au asigurat semnalizarea de urgență, urmând a interveni pentru degajarea carosabilului de încărcătura autotrenurilor.

Sucevean mort într-un accident grav care a avut loc astăzi în județul Iași, pe DN 28 (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava