Comenzi MOPAN Suceava

În cursul zilei de sâmbătă, Poliția Salcea a fost sesizată prin „112” de către o femeie de 55 ani din satul Dumbrăveni cu privire la faptul că soțul său de 56 ani a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 56 de ani a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic pe soția sa, care a sesizat prin 112 cele întâmplate.

„Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se  că  există un risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, femeia a formulat plângere penală împotriva soțului său sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, cauza urmând a fi soluționată prin unitatea de parchet competentă”, se arată în comunicatul Poliţiei. În acest caz s-a emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 18 iulie 2020, ora 16.25.

Cu toate acestea, în jurul orelor 18.00, bărbatul de 56 de ani nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și a repetat actele de agresiune asupra soției sale.

În cauză s-a dispus extinderea urmăriri penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „nerespectare a ordinului de protecție provizoriu”, iar prin ordonanța organelor de cercetare penală s-a dispus începând cu ora 21:30 reținerea suspectului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de reținere și arest preventiv al IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava