Concert pascal
MOPAN Suceava

Pugilistele române Steluţa Duţă, Lăcrămioara Perijoc şi Dana Borzei s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box feminin de la Sofia.
La cat. 48 kg, Steluţa Duţă (36 ani), campioană europeană în 2006, 2007, 2014 şi medaliată cu bronz în 2005, 2009, 2011, a învins-o în primul tur pe franţuzoaica Gloria D’Almeida, la puncte (5-0). Următoarea sa adversară va fi turcoaica Ayse Cagirir.

În limitele cat. cat. 57 kg, suceveanca Lăcrămioara Perijoc, descoperită de antrenorul Doru Iftime, a trecut la puncte (4-1) în optimi de poloneza Sandra Krystyna Kruk, iar în sferturi o va înfrunta pe rusoaica Daria Abramova.

Dana Maria Borzei (cat. 64 kg) s-a calificat în sferturi după o victorie la puncte în faţa unguroaicei Eszter Olah (5-0) şi îşi va încrucişa mănuşile cu Ekaterina Dinik.
România mai are trei reprezentante la Sofia, Claudia Nechita (cat. 51 kg), Cristina Paula Cosma (60 kg) şi Ionela Nane (cat. 75 kg).

Europenele de la Sofia sunt şi criteriu de calificare la Jocurile Europene din 2019 de la Minsk, primele zece clasate la categoriile 51 kg, 57 kg, 60 kg, 69 kg şi 75 kg urmând să obţină biletele pentru competiţia din Belarus, potrivit site-ului EUBC.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava