La finele săptămânii trecute, timp ce cicni zile, 350 de sportivi care au reprezentat 64 de cluburi din țară au luptat pentru medalii la Campionatul Național de Natație open pentru seniori, tineret și juniori. La competiția ce a avut loc la Bacău au concurat și cinci înotători suceveni: Antonia Nițu, Maria Verciuc, Daria Lucan, Călin Moscaliuc și Ioan Socoliuc.

Maria Verciuc a reușit să urce de 11 ori pe podiumul de premiere: de 6 ori în probele individuale, obţinând şi locul III la 50 liber și 50 bras la juniori. La 100 și 200 metri bras a obținut locul III la categoria tineret și locul II la categoria juniori.

În probele de ștafetă, Maria Verciuc și Daria Lucan, alături de fetele de la Renovatio București, au obținut cinci medalii: locul II la categoria juniori la 4×200 liber, locul III la categoria tineret și locul II la categoria juniori în proba de 4×100 liber, iar la 4×100 mixt au obținut locul I la categoria junioare și locul II la categoria tineret. În această probă de 4×100 mixt, fetele au stabilit și un nou record național la categoria de 14 ani.

„Îi felicit pe sportivii noștri pentru rezultatele frumoase și le doresc succes în continuare. Mulțumim pentru sprijin celor care ne stau mereu alături, conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 3 și a LPS CSȘ Suceava, domnului Cătălin Bunduc și Victoria 21 GYM și doamnei psiholog sportiv Irina Bodnariu”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava