MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, formația de handbal masculin Dinamo București a participat la un puternic turneu în Franța alături de echipele Saint Raphael, Club African Tunis și campioana din Hexagon, Montpellier. Deși s-a clasat pe locul IV, gruparea bucureșteană a avut evoluții foarte bune în compania grupărilor franceze Saint Raphael și Montpellier.

În prima partidă, Dinamo a cedat în fața echipei Saint Raphael cu 29-33, suceveanul Adrian Chiruț marcând și el un gol în acest meci. Mult mai bine a evoluat fostul căpitan al grupării CSU Suceava în compania liderului la zi alcampionatului de handbal masculin al Franței și campioana en-titre, Montpellier Agglomeration Handball. Întâlnirea a fost deosebit de echilibrată, echipa bucureșteană punând mari probleme campioanei Franței. După ce la pauză ”cocoșii galici” au avut un singur gol avantaj, 14-13, ei s-au impus la final cu 29-27. Suceveanul Adrian Chiruț a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei Dinamo cu patru goluri. Pentru dinamoviști au mai punctat: Ragot 3 goluri, Diaw două, Manea 1, Asoltanei 4, Mironescu două, Șandru 4 și Mocanu 3 și Vrakonkovic 4.

Dinamo București ocupă în acest moment locul III în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin și în al doilea meci oficial al anului va primi pe teren propriu vizita echipei CSU Suceava, acolo unde Adrian Chiruț a debutat în handbalul ”mare”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava