MOPAN Suceava

Campioana României la volei masculin, Arcada Galaţi, a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, de redutabila formație poloneză Jastrzebski Wegiel, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-16, 25-17), după 71 minute de joc.
În urma acestui succes, Jastrzebski Wegiel s-a calificat în grupa C a Ligii Campionilor, alături de Zenit Kazan, Berlin Recycling Volleys și ACH Volley Ljubljana. Arcada Galați va merge în Cupa CEV, acolo unde în 16-imi o așteaptă formația bulgară Montana.
Tânărul voleibalist sucevean Alexandru Rață, în vârstă de 20 de ani, care a ajuns la campioana României la începutul acestui sezon, de la gruparea Lapi Dej, a fost introdus pe teren de antrenorul Sergiu Stancu în ultimul set al întâlnirii transmise în direct de postul de televiziune Digi Sport, evoluând foarte dezinvolt.
Alexandru Rață a fost descoperit la LPS Suceava de profesorul Tudor Orășanu, cu care a și jucat mai apoi la echipa locală de seniori, CSM.
Acesta a debutat în primul eșalon valoric al voleiului românesc la echipa CS Unirea Dej, grupare cu care s-a situat pe poziția a cincea în sezonul precedent. Alexandru Rață este în prezent student în anul II la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava