Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Arcada Galaţi s-a calificat dramatic în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin, după ce a învins formaţia finlandeză Ford Levoranta Sastamala cu scorul de 3-2 (28-26, 18-25, 25-13, 23-25, 20-18), în Sala Sporturilor Dunărea din Galaţi, în ultimul meci din în Grupa B a primului tur preliminar. La campioana României evoluează și tânărul jucător sucevean Alexandru Rață.

Arcada a salvat nu mai puţin de cinci mingi de meci, înainte ca Talpă să aducă punctul victoriei cu un blocaj la fileu, după două ore şi 7 minute de joc.

Gălăţenii au câştigat greu primul act, cu 28-26, după ce au salvat câteva mingi de meci, au pierdut clar setul al doilea (18-25), dar l-au câştigat fără probleme pe al treilea (25-13). Arcada a dominat setul cinci, dar pe final a cedat iniţiativa şi l-a pierdut neaşteptat cu 23-25. În tiebreak, finlandezii au fost aproape permanent în avantaj, chiar şi de trei puncte, dar Arcada a reuşit să se impună cu 20-18, după ce a salvat cinci mingi de meci.

Olandezul Niels Klapwijk a fost cel mai bun om de la Arcada, cu 25 de puncte, Marian Bala a contribuit cu 22, iar Filip Sestan cu 16. De la oaspeţi s-au evidenţiat Romans Sauss (24 puncte) şi Aaro Nikula (23).

Meciul a fost arbitrat de grecul Alexandros Mylonakis şi de turcul Ozan Cagi Sarikaya.

Din grupă a mai făcut parte şi formaţia croată OK Ribola Kastela, care a pierdut ambele jocuri cu 0-3, cel cu Arcada la ”masa verde”, după ce nu a furnizat testele COVID-19 pentru jucătorii săi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava