Concert pascal
MOPAN Suceava

Școala de volei suceveană a arătat din nou că are resurse nebănuite de talente și că are mare potențial. Acest lucru a fost demonstrat recent prin transferul sportivului Alexandru Orest Rață la campioana României, Arcada Galați. Tânărul voleibalist sucevean a fost descoperit la LPS de profesorul Tudor Orășanu, cu care a și jucat mai apoi la echipa de seniori CSM.

Alexandru Rață a debutat în primul eșalon valoric al voleiului românesc la echipa CS Unirea Dej, grupare cu care s-a situat pe locul V al sezonului precedent. De menționat faptul că suceveanul s-a calasat la final de campionat pe locul VII în clasamentul extremelor de braț stâng.

Alexandru Rață este student în anul II de studiu la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Suceava. El a semnat un contract  cu echipa Arcada Galați,  dorind ca pe parcursul celor 4 ani să se perfecționeze din toate punctele de vedere.

Sportivul mulțumește profesorilor de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Suceava pentru sprijin și în mod special domnului decan Petru Ghervan pentru sprijinul acordat, dar și antrenorilor săi și foștilor săi colegi de echipă care l-au ajutat să progreseze.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava