Concert pascal
MOPAN Suceava

Transportatorii de mărfuri din județul Suceava au un reprezentant în conducerea națională a Federației Operatorilor Români de Transport (FORT). Ședința de alegeri în cadrul FORT a avut loc la finalul săptămânii trecute, un post de prim-vicepreședinte fiind obținut de suceveanul Alin Crețu, președintele Asociației Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina. Alin Crețu a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte pentru departamentul mărfuri al FORT. Alin Crețu a declarat că Adunarea Generala a Federatiei Operatorilor Romani de Transport – FORT și-a desemnat noua structură conducere în cadrul unei întâlniri care a avut loc în perioada 16-18 iunie 2017, în stațiunea Venus.
La întâlnire au fost prezenți 70 de delegați, reprezentând structurile asociative din domeniul transporturilor rutiere, aeriene, formării profesionale, industrie și activități conexe, care și-au desemnat un nou consiliu de conducere, pentru un mandat de patru ani precum și obiectivele generale ale federației. Alin Crețu a arătat că în urma alegerilor, consultantul în transporturi, Augustin Hagiu a fost reales cu unanimitate de voturi ca președinte al FORT.
Președintele Asociației Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina a mai adăugat că obiectivele stabilite de Adunarea Generală a FORT vizează în principal acțiuni pentru rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă transportatorii de mărfuri afectați de legile protecționiste din Europa, transportatorii de pasageri ce desfășoară curse regulate la nivel național și local, precum și intervenții în legislația națională ce afectează activitatea membrilor.
Alin Crețu a mai spus că FORT este o structură asociativă patronală, organizată din asociații patronale și filiale, având 11 ani de activități specifice și contribuții esențiale în plan legislativ în interesul transportatorilor autohtoni.
El a mai spus că Asociația Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina s-a afiliat recent la Federația Operatorilor Români din Transport.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava