MOPAN Suceava

Începând cu data de 14 octombrie, tânărul tehnician sucevean Andrei Bolohan va fi noul antrenor secund al naţionalei de juniori a României la lupte greco-romane. Rezultate obţinute de profesorul sucevean în ultimii ani la nivel juvenil s-au făcut remarcate la Federaţia Română de Lupte care a hotărât ca sucevanul, împreună cu moldoveanul Victor Kurkin să călăuzească selecţionata de juniori a României.
Andrei Bolohan are 31 de ani şi este antrenor de lupte greco-romane de nouă ani, fiind şi sportiv medaliat al CSM Suceava, actulamnete profesor la LPS Suceava.
„Am fost plăcut surprins de numirea mea ca antrenor secund al lotului naţional de juniori al României. Mă înţeleg bine cu mai experimentatul tehnician moldovean Victor Kurkin şi sper ca împreună să facem o treabă bună.
Primul turneu internaţional la care selecţionata de juniori a României va participa va fi în perioada 18-20 octombrie la Chişinău. Până la sfârşitul anului vom mai avea două turnee de pregătire, unul în Belarus şi Ucraina. La lotul naţional de juniori al României vor fi încă doi suceveni alături de mine, sportivii Constantin Huţuleac şi Teodor Horătău” a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava