Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre sportivii suceveni care are șanse pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021 este atletul Andrei Gafița. Sportivul pregătit la CSM Suceava de antrenorul Radu Mihalescu va concura în proba de marș. Andrei Gafița continuă tradiția acestei probe deosebite pentru Suceava, orașul și clubul CSM fiind reprezentate la nivel înalt în urmă cu câțiva ani de Silviu Casandra.
Pentru Andrei Gafița, care s-a antrenat cu seriozitate și în timpul pandemiei la domiciliul său și care apoi a cutreierat toate zonele ascunse unde să poată alerga, va participa la o competiție oficială sâmbătă 12 septembrie când vor avea loc Campionatele Naționale de 20 kilometri marș.
”Pentru Andrei aceasta este prima competiție oficială după câteva luni bune de antrenamente nespecifice. Pentru el din această lună începe goana după puncte, un punctaj bun putând să-i ofere șansa de a lua startul la Olimpiada de la Tokyo.
Campionatele Naționale sunt un prim test, la fiecare competiție acordându-se puncte în funcție de anvergura concursului ți de timpul realizat.
Alături de Andrei Gafița, de la CSM Suceava la Naționalele de Marș va mai lua startul și Diana Angelescu la categoria tineret” a declarat antrenorul Radu Mihalescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava