Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceveanul Andrei Ostrovanu, unul dintre cei mai în vogă luptători de kick-boxing din România, a revenit în ring zilele trecute, cu prilejul galei Colosseum Tournament 20, care a avut loc la Arad. Chiar dacă a luptat de această dată la o categorie superioară, 75 de kilograme, sportivul în vârstă de 27 de ani a reușit din nou o prestație apreciată, impunându-se la puncte în fața hunedoreanului Flavius Boiciuc, un oponent foarte incomod. Arbitru de ring a fost fălticeneanul Ionuț Atodiresei.

Trebuie precizat că Andrei Ostrovanu a reușit anul trecut, la Oradea, să cucerească centura Colosseum Tournament, pe când evolua la categoria 71 de kilograme.

Andrei Ostrovanu (27 de ani) a disputat până acum 43 de meciuri la profesionişti, cu un istoric de 36 de victorii, şase înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroşan, cu care a reuşit să se evidenţieze pe plan naţional şi internaţional la nivel de amatori şi semiprofesionişti. În prezent, Ostrovanu se pregăteşte la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Florin Cardoș şi de preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava