Concert pascal
MOPAN Suceava

Andrei Ostrovanu va păși din nou în ring chiar de Ziua Națională a României, pe 1 decembrie, urmând să se confrunte cu Youssuf Diarra, un luptător de origine africană, provenit din Italia, în cadrul galei de kick-boxing Colosseum Tournament XVII. Acțiunea va avea loc în Sala Polivalentă din București, cu începere de la ora 18.30, urmând să fie transmisă în direct de postul de televiziune DigiSport. În cadrul aceleiași gale vor mai concura doi dintre cei mai cunoscuți luptători de kick-boxing din România, este vorba de Sandu Lungu și Cosmin Ionescu.

Andrei Ostrovanu a reușit să devină campionul categoriei 71 de kilograme în cadrul galei de kick-boxing Colosseum Tournament XV, care s-a desfășurat la Oradea, la finalul lunii septembrie. Meciul pentru centură, susținut în compania bucureșteanului Marian Dinu, nu a avut practic istoric, fiind tranșat în mai puțin de un minut, după ce Ostrovanu i-a spart garda adversarului cu o puternică lovitură de genunchi, direct în barbă.

Andrei Ostrovanu a disputat până acum 40 de meciuri la profesionişti, cu un istoric de 33 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kickboxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști. În prezent, Ostrovanu se pregătește la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Alin Bălaşa și de preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava