Concert pascal
MOPAN Suceava

Selecţionata României s-a clasat pe locul al treilea în turneul de la Riga, din grupa a doua valorică a Campionatului European de handbal masculin Under-19, după ce a învins echipa Letoniei cu scorul de 38-35 (18-16), în finala mică.

Balticii au condus cu 4-2 şi 5-3, dar apoi tricolorii au preluat controlul jocului, au avut două goluri în plus la pauză (18-16), iar în repriza secundă au tranşat soarta partidei, câştigând cu 38-35. Cel care a marcat di nou cele mai multe goluri pentru selecționata Romîniei a fost suceveanul Daniel Stanciuc, cu opt goluri.

Golurile echipei antrenate de Daniel Anca au fost marcate de, Daniel Stanciuc 8, Ianus Dumitrescu 7, Călin Dedu 6, Răzvan Ştefan Chiratcu 4, Ionuţ Adrian Stănescu 3, Tamas Katona 4, Denis Veres 2, Erik Leonard Pop 2, Tiberius Ştefan Toboşaru 2.

România a câştigat grupa cu două victorii, 40-29 cu Letonia şi 30-24 cu Luxemburg, dar a pierdut cu 24-28 în semifinala cu Olanda, ratând accederea în prima grupă valorică a Campionatului European de handbal masculin Under-19.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava