Concert pascal
MOPAN Suceava

Se pare că un nou “pol” sucevean se va realiza în Banat, alături de cel de la Reşiţa. Poli Timişoara este echipa care s-a “întărit” serios după acest sezon competiţional anuntând nu mai puţin de cinci transferuri de marcă.

Dupa un sezon petrecut la Ştiinţa Bacău, Cristi Fenici s-a întors la Timişoara. Pe lângă conducătorul de joc care evoluează şi în naţionala României, la formaţia „alb-violetă” vor mai evolua, din vară, Andrei Păiuş, Ghiţă Irimescu, Florin Ciubotariu, dar şi un portar macedonean, Zlatko Daskaloski, adus de la Vardar Skopje. Aşadar, după ce a încercat să contribuie la salvarea formaţiei CSU Suceava, Florin Ciubotariu a ales varianta transferării la Poli Timişoara acolo unde se va întâlni cu colegul său de echipă Ghiţă Irimescu sub conducerea unui antrenor de valoare, Constantin Ştefan.

„Avem cinci certitudini, iar lista e deschisă în continuare. Sunt cinci transferuri foarte utile, care au fost făcute la dorința mea. Clubul a depus eforturi pentru a le realiza și sunt bucuros că a reușit. Mai suntem în discuții cu câțiva jucători, deci lista e deschisă”, a declarat antrenorul Constantin Ștefan.

De asemenea, Poli Timişoara se va despărţi în mod cert de doi jucători, Gabriel Daninfeld şi Adrian Vasiliu, iar în perioada următoare ar putea renunţa şi la serviciile lui Dragan Mrakic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava