Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa națională de tineret a remizat în primul ei meci la Campionatul Mondial de handbal masculin pentru tineret din Brazilia, 26-26, cu Portugalia. Trupa pregătită de Ovidiu Mihăilă și Daniel Apostu a alergat în permanență după adversar și a egalat o singură dată, chiar în ultimul minut de joc.
Fără să aibă prea multe informații despre adversari, tricolorii s-au văzut nevoiți să alerge în permanență pentru a scoate un rezultat pozitiv. Tricolorii au început ezitant meciul și s-au văzut conduși și la patru goluri, 2-6, iar diferența s-a menținut și după primele 30 de minute, chiar dacă între timp reușiseră să se apropie la un singur gol pe tabelă.
La reluare, lusitanii s-au desprins la 17-12 și cursa de urmărire a început din nou. Finalul de meci a fost însă bun pentru tricolori, când Iancu a avut câteva parade importante din situații de unu la unu, iar Racoțea, din aruncare de la șapte metri, a adus un punct României. Situația grupei este însă foarte dificilă, în condițiile în care Qatarul a învins Spania, 27-26.
Suceveanul Gabriel Burlacu, care a fost folosit pe post de pivot şi mai mult pe faza de apărare a reuşit un singur gol.

România-Portugalia 26-26 (11-15)
România: Iancu (12 intervenții), Bobeică (portari), Negru 7 goluri (1 din 7m), Racoțea 5 (1 din 7m), Șomlea 4, Ungureanu 3, Militaru 2, Rotaru 2, Szasz 2, Gabriel Burlacu 1, Nistor, Sîncelean, Mănescu.
Portugalia: Moniz (12 intervenții), Carvalho (o intervenție) (portari), M. Martins 7 goluri (3 din 7m), Cavalcanti 6, Leitao 4, Mourao 3, C. Martins 3, Carvalho 1, Alves 1, Branquinho 1, Carvalhais, Baptista, Araujo
Aruncări de la 7m: 3/2, respectiv 3/3
Eliminări: Racoțea (2), Șomlea (2), respectiv Carvalhais (3), Alves (1).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava