MOPAN Suceava

Fostul mare internațional sucevean Haralambie Dumitraș a devenit noul președinte al Federației Române de Rugby, în Adunarea Generala de Alegeri a FRR după alegerile care au avut loc la începutul acestei săptămâni.
Din cei 80 de membri afiliați, 73 au fost prezenți la lucrările întâlnirii și l-au votat în unanimitate pe Haralambie (Hari) Dumitraș pentru funcția de preşedinte. Dumitraș va conduce federația până în anul 2017.
Dumitraș a îndeplinit până acum rolul de Director Național de Dezvoltare în cadrul FRR, fiind ales președinte după ce Alin Petrache a renunțat la mandatul său odată cu alegerea în fruntea Comitetului Olimpic și Sportiv Român.
Dumitraș are 54 de ani și a jucat cu naționala României la Cupele Mondiale din 1987 și 1991, el pornind către marea performanţă de la CSM Suceava.
„Mulțumesc colegilor mei pentru votul de încredere pe care mi l-au dat. Le-am prezentat o platformă realistă, care își propune continuarea unei strategii deja implementate, care și-a dovedit eficacitatea.
Ca și in sportul pe care îl reprezentăm, constanța în acțiune, combinată cu creativitatea și capacitatea de adaptare sunt cheia pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite. Avem aceeași misiune, aceea de a promova rugbyul și de a obține rezultate pe măsura potențialului pe care știm că îl avem în acest sport, așa că am convingerea că lucrând împreună vom putea construi lucruri frumoase”, a declarat Hari Dumitraș.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava