Echipa suceveanului Lucian Goian şi a uruguayanului Diego Forlan, Mumbai City, s-a impus la scor (5-0) în partida cu Kerala Blasters, din etapa 12 a Superligii Indiene şi a urcat pe primul loc în clasament, cu 19 puncte.
Fostul atacant de la Manchester United sau Atletico Madrid a fost omul meciului, cu un hat-trick reuşit în minutele 4, 14 şi 63, însă pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi fundaşul sucevean, care a închis tabela în minutul 73.
Imaginea serii a fost însă oferită de fiul fostului campion al României cu Dinamo(2007), sucevean get-beget, care la finalul partidei a ţinut să-şi imite tatăl şi a înscris în aplauzele fanilor rămaşi în tribune.
În vârstă de 33 de ani, Lucian Goian a semnat cu Mumbai City în această vară, după ce în ultimul sezon jucase în Liga 1, pentru CFR Cluj. Lucian Goian se trage dintr-o familie de adevărați fotbaliști, începând cu Liviu, fratele cel mare și continuând cu Gigi și culminând cu Dorin Goian, căpitan al naționalei României și președintele clubului Foresta Suceava.

Suceveanul Lucian Goian, lider în India cu Mumbai City, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava