Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceveanul Marian Andronache a preluat una dintre funcţiile de secretar executiv la nivel naţional în cadrul Mişcării Populare. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi de Colegiul Naţional al Mişcării Populare întrunit la finele săptămânii trecute la Cluj-Napoca. Marian Andronache a preluat această funcţie la propunerea liderului organizaţiei judeţene Suceava, Corneliu Popovici, ca Marian Andronache să fie cooptat în conducerea centrală a partidului, pe o funcţie de secretar executiv. În noua sa funcţie, Andronache va coordona unul dintre departamentele de specialitate ale Mişcării Populare.
Amintim că Marian Andronache a fost anunţat în cursul săptămânii trecute drept candidatul Mişcării Populare pentru funcţia de primar al municipiului Suceava.
Maria Andronache a declarat că se simte onorat, şi în acelaşi timp şi obligat atât faţă de colegii din echipa partdiului din judeţul Suceava, cât şi faţă de echipa de la nivel naţional. Andronache a spus că este convins de faptul că experienţa de aproape 20 de ani pe care a acumulat-o în administraţie va fi pusă la dispoziţia cetăţenilor, astfel ca în alegerile locale de anul viitor Mişcarea Populară să-şi atingă obiectivele propuse. El a arătat că intrarea sa în politică vine odată cu preluarea conducerii Mişcării Populare de către fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, „şi coincide cu ceea ce mulţi români au arătat-o public în stradă în această perioadă, adică nevoia de reformă administrativă la toate nivelurile dar şi nevoia de experienţă”. „Expertiza acumulată şi faptul că abia acum m-am hotărât să intru în politică mă face să cred că pot face parte în acea categorie pe care cetăţenii şi-o doresc”, a spus Marian Andronache.
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Mişcării Populare, Corneliu Popovici, a anunţat săptămâna trecută că şeful Direcţiei Domeniului Publice din cadrul Primăriei Suceava, Marian Andronache, este susţinut Mişcarea Populară pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Popovici declara că că „după un dialog sincer, onest şi constructiv” între Marian Andronache şi presedintele Mişcării Populare, Traian Basescu, atât acesta, cât şi ceilalţi lideri nationali ai partidului „s-au declarat încântaţi de soluţia propusă de MP Suceava”.
Marian Andronache are 50 de ani, şi conduce cea mai mare direcţie din cadrul Primăriei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava