Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai bine cotată brigadă românească pe plan internaţional, alcătuită din arădeanul Ovidiu Haţegan, sătmăreanul Octavian Şovre şi suceveanul Sebastian Gheorghe, a început anul în forţă. Astfel, după ce au oficiat în Europa League partidele Benfica Lisabona – Galatasaray Istanbul şi Celtic Glasgow – Valencia, din faza şaisprezecimilor, şi Internazionale Milano – Eintracht Frankfurt, contând pentru optimile de finală, cei trei au fost delegaţi de UEFA să conducă duelul dintre reprezentativele Belgiei şi Rusiei, din preliminariile EURO 2020. Meciul se va disputa joi, 21 martie, cu începere de la ora 21.45, şi contează pentru grupa I de calificare, din care mai fac parte echipele Kazakhstan, Scoţia, Cipru şi San Marino.

Sebastian Gheorghe şi colegii săi traversează un moment foarte bun al carierei, în toamna anului trecut fiind desemnaţi să conducă o serie de meciuri importante la nivel european, precum ŢSKA Moscova – Real Madrid, Barcelona – Inter Milano, Juventus Torino – Manchester United, FC Porto – Schalke din Champions League, dar şi confruntarea Germania – Olanda, din Liga Naţiunilor.

În vârstă de 42 de ani, Sebastian Gheorghe a început arbitrajul încă din perioada adolescenţei, la îndemnul tatălui său, Constantin Gheorghe, şi el fost purtător al ecusonului FIFA. Sebi a debutat în Liga I în urmă cu 12 ani, cu prilejul unui meci între Gloria Bistriţa şi Sportul Studenţesc Bucureşti, iar în anul 2016 a avut şansa de a fi delegat atât la Campionatul European din Franţa, cât şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava