MOPAN Suceava

Brigada de arbitri numărul unu a României, alcătuită din arădeanul Ovidiu Hațegan, sătmăreanul Octavian Șovre și suceveanul Sebastian Gheorghe, a fost delegată la partida Sporting Lisabona – FC Barcelona, din cadrul grupei D a Ligii Campionilor, care va avea loc azi, 27 septembrie, cu începere de la ora 21.45, pe stadionul Jose Alvalade. Cel de-al patrulea oficial va fi Radu Ghinguleac, în vreme ce asistenți adiționali pentru această partidă au fost desemnați Istvan Kovacs și Sebastian Colțescu.

În acest sezon competiţional cei trei au prins două meciuri internaţionale în competiţii de top, Celtic Glasgow – Astana din play-off-ul Ligii Campionilor, și Țara Galilor – Austria din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia. De asemenea, mai trebuie precizat că Sebi Gheorghe și colegii săi au fost aleși pentru a oficia la Campionatul Mondial de juniori Under 17, care va debuta la începutul lunii viitoare, în India.

Sezonul precedent a fost unul plin pentru Sebastian Gheorghe. În afară de meciurile din Liga I, acesta a fost delegat pe plan internaţional la partidele Napoli Dinamo – Kiev 0-0, Basel – PSG 1-2, Barcelona – Celtic 7-0, Juventus Torino – FC Porto 1-0 din Champions League, semifinala Manchester United – Celta Vigo și sfertul de finală Schalke – Ajax din Europa League, după ce, în anul 2016, a avut şansa să oficieze la turneul final al Campionatului European din Franţa şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

În vârstă de 41 de ani, pe care i-a împlinit pe data de 7 martie, Sebastian Gheorghe a debutat în Liga I în urmă cu 11 ani, cu prilejul unui meci între Gloria Bistriţa şi Sportul Studenţesc Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava