Craciun in Bucovina

Brigada românească de arbitri alcătuită din arădeanul Ovidiu Haţegan, suceveanul Sebastian Gheorghe și sătmăreanul Octavian Șovre a fost delegată de UEFA să conducă partida de azi, din optimile Champions League, dintre Bayern Munchen și Besiktas Istanbul. Acesta este al cincilea meci pe care cei trei îl oficiază în actuala ediţie a celei mai importante competiţii fotbalistice europene, după Celtic – Astana, Sporting Lisabona – Barcelona, FC Porto – Leipzig sau Maribor – Sevilla.
Ca urmare a cotei ridicate de care dispun, Haţegan, Şovre şi Gheorghe au fost foarte solicitaţi în acest sezon competiţional, ajungând să conducă și alte partide importante, precum Ţara Galilor – Austria, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, sau meciul de baraj dintre Irlanda de Nord și Elveţia.
Sezonul precedent a fost de asemenea unul plin pentru Sebastian Gheorghe. În afară de meciurile din Liga I, acesta a fost delegat pe plan internaţional la partidele Napoli – Dinamo Kiev 0-0, Basel – PSG 1-2, Barcelona – Celtic 7-0, Juventus Torino – FC Porto 1-0 din Champions League, semifinala Manchester United – Celta Vigo şi sfertul de finală Schalke – Ajax din Europa League, după ce, în anul 2016, a avut şansa să oficieze la turneul final al Campionatului European din Franţa şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
În vârstă de 41 de ani, Sebastian Gheorghe a început arbitrajul încă din perioada adolescenţei, la îndemnul tatălui său, Constantin Gheorghe, şi el fost purtător al ecusonului FIFA. Sebi a debutat în Liga I în urmă cu 11 ani, cu prilejul unui meci între Gloria Bistriţa şi Sportul Studenţesc Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava