MOPAN Suceava

Arbitrul Marius Avram va conduce la centru partida pe care FC Bruges o va disputa, joi, 26 noiembrie, de la ora 22,05 (ora României), pe teren propriu, cu Napoli, echipă la care evoluează și fundașul Vlad Chiricheș, în cadrul Grupei D a Europa League, informează site-ul oficial al UEFA.

La meciul de la Bruges, Marius Avram va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Valentin Avram și Miklos Istvan Nagy. Arbitri adiționali vor fi Istvan Kovacs și Radu Petrescu, în timp ce rezervă a fost delegat suceveanul Sebastian Gheorghe. Arbitrul sucevan a fost notat cu calificativul excelent la meciul din Liga Campionilor dintre Dinamo Zagreb şi Arsenal Londra.

Centralul în vârstă de 36 de ani este la al cincilea meci din actuala ediție a Europa League după VPS Vaasa — AIK Solna (scor 2-2, în turul I preliminar), Odd — Shamrock Rovers (scor 2-1, în turul II preliminar), Borussia Dortmund — Wolfsberger AC (scor 5-0, în turul III preliminar) și Viktoria Plzen — Dinamo Minsk (scor 2-0, în faza grupelor).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava