MOPAN Suceava

Arbitrul sucevean Sebastian Gheorghe, care a fost prezent şi la Olimpiada de la Rio de Janeiro din Brazilia din 2016 şi la Campionatul European din Franţa din acelaşi an, va face parte dintr-o brigadă românească ce va conduce meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018.

România va fi reprezentată de două brigăzi de arbitri în partidele din preliminariile Cupei Mondiale 2018 din Rusia, aanunţat Federația Română de Fotbal.
Astfel, sâmbătă, 2 septembrie, Ovidiu Hațegan va conduce partida dintre Țara Galilor și Austria, din grupa D. „Centralul” din Arad va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre din Oradea și Sebastian Gheorghe din Suceava. Al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu.

De asemenea, luni, 4 septembrie, Istvan Kovacs va arbitra la duelul dintre Slovenia și Lituania, din grupa F. Kovacs îi va avea ca asistenți pe Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Marius Avram.

George Găman va conduce la rândul său azi, 31 august, partida dintre Israel și Azerbaidjan, din preliminariile Campionatului European Under 19 ediția 2019, grupa a 5-a.
Alexandru Deaconu, vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, va fi observator la partida dintre Franța și Olanda, din grupa A, care se va disputa de asemenea azi, 31 august.
Octavian Goga, vicepreședintele Comitetului Executiv al FRF, va fi la rândul său observator de joc la duelul dintre Luxemburg și Belarus din preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018, programat azi, tot în cadrul grupei A.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava