FCSB se mai desparte de un jucător. Toma Niga (20 de ani) a fost cedat definitiv la nou-promovata FC Hermannstadt, echipă la care fusese împrumutat din luna ianuarie a acestui an.
Cumpărat de FCSB de la Foresta Suceava, în vara lui 2017, pentru doar 30.000 de euro, tânărul portar nu a primit nicio şansă din partea lui Nicolae Dică şi, chiar dacă vicecampioana s-a despărţit de veteranul Eduard Stăncioiu (37 de ani). Cariera tânărului goalkeeper va continua, însă, tot în Liga 1 Betano, la FC Hermannstadt, club pentru care a evoluat şi în a doua parte a stagiunii trecute.
Crescut de Foresta Suceava, Niga se va bate pentru un post de titular cu Cătălin Căbuz (22 de ani), care are mari şanse să înceapă noul sezon ca titular al lui Alexandru Pelici.
Cotat la 200.000 de euro de site-ul trasfermarkt.de, Niga e al 11-lea jucător cedat de FCSB în această vară, după Denis Alibec, Constantin Budescu (Al Shabab), Valerică Găman (Al Shabab), Gabriel Simion (Dunărea Călăraşi), Vlad Achim (liber de contract), Ionuţ Larie (liber de contract), Eduard Stăncioiu (liber de contract), Vlad Mihalcea (liber de contract), William de Amorim (împrumutat la Apollon Limassol) şi Artur Jorge (revenit la Braga, după împrumut).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava