Concert pascal
MOPAN Suceava

Sucevencele Gianina Beleagă și Ionela Cozmiuc au câștigat, sâmbătă, pentru a doua oară consecutiv, medalia de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj care au loc în Bulgaria, la Plovdiv. Gianina Beleagă și Ionela Cozmiuc au obținut medalia de aur în proba de dublu rame feminin categoria ușoară. Pe următoarele locuri s-au clasat echipele din SUA și Olanda. Sucevencele au reușit să obțină pentru prima dată medalia de aur la Campionatele Mondiale de anul trecut, care au avut loc în SUA. „Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături și au crezut în noi!”, a transmis Gianina Beleagă după câștigarea unei noi medalii de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj.


Tot sâmbătă, sucevenii Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc au câștigat medalia de argint în proba de dublu rame. La această probă România nu a mai câștigat o medalie la un Campionat Mondial de nu mai puțin de 31 de ani. Pe prima poziție a clasamentului s-a clasat echipa Croației.


În proba de patru rame, singurul sportiv legitimat în județul Suceava și antrenat la Clubul Sportiv Municipal Suceava de Ioan Despa, Cosmin Pascari, alături de alți doi suceveni, Ștean Berariu și Vasile Țigănescu, plus Ciprian Huc, au terminat finala pe locul al cincilea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava